Hvem er vi

Kontakt, Nærvær og Selvstændighed


På en Bondegård

Vi er Tobias ('89) og Marloes ('87) og bor med vores  3 børn og vores dyr lige udenfor Næstved.

 

Vi elsker at bo på landet med alt det det indebærer af dyr og travlhed. 


Vores anden store passion er børn. En masse studier har vist, at livet på landet giver vitale børn og en hverdag med dyr giver psykisk stærke børn.

 

Derfor har vi valgt at kombinere børn og bondegårdsliv og etablerede vores egen private pasningsordning i Februar 2018. 


Tobias er udannet Økologisk landmand og har taget det første år på Marjatta's pædagog seminarium (Antroposofisk)

Marloes er udannet indenfor horse Managemant i Holland,

Jordbrugstkeknolog og Heste Assisteret Terapi

Vores Kompetencer


Tobias:

Det jeg ønsker, at kunne give dit barn med på sin vej, er en dejlig blanding af livet på en lille bondegård med dyr, økologisk dyrkning af frugt og grønt som grundlag for en nærende kost og tid til nærvær og fordybelse. Jeg vil prioritere at have børnene med i hverdagen på gården så meget som praktisk muligt, og i den udstrækning som deres alder tillader- både til fodring/tilsening af dyrene, plantning af grøntsager, lugning, vanding, høst og alt hvad der ellers hører med til at dyrke sin egen mad.

 

Marloes:

Jeg vil gerne give de børn, der kommer hos os en oplevelse af, at de er del at noget større. Og at de ikke bare kommer for at blive passet, mens mor og far er på arbejde. De første 3 år i børns liv er rigtig vigtige og danner spor for resten af livet. Evner såsom tilknytning, sociale færdigheder, ernæring og indlæring bliver grundlagt i denne alder, og dette vil jeg rigtig gerne understøtte på bedst mulig vis. Jeg er et meget kreativt menneske og vil også meget gerne give denne evne med videre.