Anbefalinger

Kontakt, Nærvær og Selvstændighed


På en Bondegård

“Vi ønskede som alle forældre den bedste start for vores lille dreng. Vi ledte efter et pasningstilbud, hvor der var tid til nærvær, natur og leg.


Gaias børn var ikke det pasningstilbud der lå nærmest, men det lød som om de havde det vi søgte. Det viste sig at være de ekstra minutters kørsel værd! Her har vores dreng kunne boltre sig i omgivelser der minder om noget fra Astrid Lindgrens bøger.


På gården har de heste, får, katte, kaniner, ænder og høns, og en skøn urtehave, hvor børnene om sommeren har mæsket sig i bær og ærter.

Om foråret har de større børn sået solsikker og de små leget med potter og jord. Hver morgen fodrede de dyr og fik hver dag jord under neglene.


Vi hentede en beskidt og glad lille dreng hver dag fuld af fortællinger.


Hector snakker stadig om Tobias og Marloes, om traktoren i laden, fårene der skulle klippes og lammene, og jordbærrene i haven. Vi kører engang imellem forbi dem, for de har givet Hector nogle fantastiske oplevelser og en tryg og kærlig start uden for vores hjem.


Vi kan på det varmeste anbefale alle småbørnsforældre at få passet deres børn hos Tobias og Marloes, Gaia’s børn, i Vallensved.


“Mange hilsener, Jim og Chantelle, Hectors forældre

Her kan du læse nogle anbefalinger 

Vi har som forældre været lykkelige for vores barns tid i Gaias børn. Vores barn har nydt livet på landet, dyr og naturen, og det har været en gave at være med I de daglige ting der sker på en bondegård.


Alt fra får der lemmer, til egne køkkenhaver til traktor og madlavning af egen avl. Vores barn har haft den bedste og tryggeste start på "institutions livet" hos Gaias børn.


Så af hjertet tak for de gode oplevelser og rolige hverdag.

Signe og Søren (forældre til Jakob 3 år) 

- Der er flere på vej! :)